Преминете към основното съдържание

Талантливи български дизайнери показаха творбите си на ревю в Notosgalleries

Най-актуалните тенденции на български брандове по червения килим
Дизайнерите на Pendari Борис Лемонов, Ирина Русева - Ирра на модния  подиум
Дизайнерите на Pendari Борис Лемонов, Ирина Русева - Ирра на модния подиум © Notosgalleries

„Fashion Lab” е първият по рода си иновативен проект на notosgalleries the art of fashion, който успя да обедини български дизайнери, медии, лоялни клиенти на магазина и специални гости под светлините на прожекторите.

Най-актуалните тенденции на български брандове по червения килим, приятна музика и бляскаво ревю, събраха на едно място едни от най-големите ценители на модата и красотата.

На събитието бяха предвидени и тематични корнери за българските дизайнери, където всеки заинтересовен получи повече информация за творческата линия на самия бранд.

The Fashion Lab е място, където културата, образованието и талантът се съчетават в едно и предлагат изключителен опит в света на модата. 

© Notosgalleries

Атрактивните модели на модна агенция „Визаж“ представиха индивидуалните дизайнерски решения на българските брандове: Provocative, Pendari, CK Fashion Cveta Kuseva, Ambitsia, Meme more и Нов Български Университет.

Силно впечатление направиха обемните бижута на бранда Provocative, които се отличават с интересен дизайн и артистичен почерк. Под псента на Ирра "Секунда време" бе представена черно-бялата колекция на бранда Pendari, а НБУ блесна с впечатляващи връхни дрехи с обемни ръкави и плисета. 

© Notosgalleries, Meme More

Модното шоу на notosgalleries затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира и подкрепя ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти, и се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.

Откриване на The Fashion Lab с модно ревю

Галерия

Откриване на The Fashion Lab с модно ревю

Снимки: Notosgalleries

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser