Преминете към основното съдържание

Там, където морето лекува

Буквално!
© istock

I need vitamin Sea.

Всички сме попадали на този слоган под различни форми из социалните мрежи. Аз дори съм от хората, които биха си го поставили като целогодишен статус. Не за друго, а защото морето винаги успява да ми подейства като терапия, да ме зареди, дори само с мириса на сол и водорасли, с шума от разбиващите се вълни и с простора в синьо, зелено и златисто.

Какво ще кажете за място, където го има всичко това плюс естествени минерални извори, и то не само през летните месеци? Място с добри условия за релакс и възстановяване, място за здраве, при това в най-буквалния смисъл на думата. Набележете си дестинация „Св. Св. Константин и Елена“ и по-специално една локация с име на красиво и лековито цвете.

Може би повечето от нас знаят, но да припомним: курортът „Св. Св. Константин и Елена“ има на територията си няколко горещи минерални извора с доказани лечебни свойства. Затова е и често избирано място за почивка и възстановяване, освобождаване от стреса, премахване на преумората, укрепване на имунитета, профилактика и рехабилитация. Морето, йодните изпарения, минералната вода и лечебната кал в комбинация са способни на много.

Минералната вода, използвана в хотел Балнео & СПА „Азалия“, е подходяща за балнеолечение и балнеопрофилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система, ортопедични, травматологични, кожни и гинекологични заболявания. Възстановителните програми, които Медикъл СПА център „Азалия“ предлага, са калолечебна, балнеолечебна и артроревматична, като всички те се провеждат след медицински преглед и под наблюдението на лекар специалист.

Ако трудно ви се разделя с лятото и имате нужда от релакс и презареждане, от освобождаване от стреса и натрупаното напрежение, емоционално или физическо, от още няколко глътки морски въздух, дори и през есента, можете да разгледате тук за промоционални оферти.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser