Преминете към основното съдържание

INSTAFAMOUS: Танцуващият милионер е отново свободен?

Джанлука Ваки е на почивка в Маями в компанията на подгласничката на Мис Вселена 2015
Джорджия Габриеле и Джанлука Ваки
Джорджия Габриеле и Джанлука Ваки © Instagram

Преди няколко дни, западните медии съобщиха, че "танцуващият милионер", италианският предприемач и звезда на социалните мрежи Джанлука Ваки се е разделил със съпругата си Джорджия Габриеле. 

Това бе потвърдено от факта, че снимките на Ваки и Габриеле почти изчезнаха от социалните им мрежи. Последната направена снимка със съпруга си Джорджия милионерът е публикувал в Instagram на 27 май. От тогава двамата публикуват снимки по отделно или с група приятели.

 

 

 

 

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on

 

 

 

 

 

 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

 

 

Предполаемата раздяла не е променила много живота на  "танцуващият милионер" - той продължава да пътува, да е гост DJ в клубове по целия свят. В последните няколко дни Ваки, прекара в Маями, където той е бил забелязан в компанията на различни жени. Въпреки това, в крайна сметка той се е фокусирал върху Ариадна Гутиерес, подгласничка на Мис Вселена-2015. Това веднага предизвика слухове за нова връзка. 

Интересно е, че Гутиерес е публикувала в своя Instagram съвместна снимка с Джанлука, но "танцуващият милиоер" се е въздържал да качи подобна публикация.

 

 

 

 

A post shared by Ariadna Gutierrez (@gutierrezary) on

 

 

Въпреки това, в неговият акаунт се е появила нова героиня - едно момиче на име Джиневра Мавила. "Тя е като дъщеря ми. Тя е на 14, а животът ми я подари от петгодишна възраст. Трудно мога да обясня колко много я обичам. Мога да кажа, че тя е била, е и ще бъде част от живота ми ", коментира Вака под обща снимка с Джиневра.

 

 

 

 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

 

 

Броят на последователите на Instagram акаунта на младата девойка нарасна бързо, след "рекламата" на Джанлука. Самата Джиневра е публикувала няколко поста с Ваки, в едно, от които тя е употребила думата "татко" в скоби, на друг пост тя пише ".Обичам те, татко". В същото време, италианските фенове на Джанлука наричат Мавил за негова внучка. Тази неочаквана версия за себе си Джанлука (който е все още твърде млад, за да бъде дядо на 14 годишна),  все още не е потвърдил или отхвърлил.

 

 

 

 

 

#Repost @gianlucavacchi (@get_repost) ・・・ I love when she steals my clothing...❤ @ginevramavilla #gvlifestyle I love you daddy #myteenwayofwearingoversize

A post shared by Ginevra Mavilla (@ginevramavilla) on

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser