Преминете към основното съдържание

Тайна сватба: Принцеса Беатрис се омъжи в Уиндзор

Елизабет II присъства на церемонията

Сватбата на принцеса Беатрис и италианския бизнесмен Едоардо Мапели Моци, за която наскоро бе съобщено, че се отменя заради коронавируса, се състоя.

Церемонията се проведе в замъка Уиндзор в Беркшир. На празненството са присъствали по-малко гости, отколкото изискват кралски традиции, но малко повече, отколкото се очакваше. На семейното тържество присъстваха Елизабет II, принц Филип и приятели на двойката, включително Ели Голдинг и Джеймс Блънт.


Връзката на Беатрис и Едоардо започна през 2018 година. Принцеса и богатият наследникът се запознаха на парти на общ приятел още през 2014 г., но няколко години поддържаха само приятелски отношения. Младоженецът поиска ръката на Беатрис с годежен пръстен творение на популярния британски бижутер Шон Лин, а сватбените пръстени на двойката традиционно са изработени от валийско злато.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser