Преминете към основното съдържание

Тайната e разкрита: Шон Пен се ожени за млада австралийска актриса

Трети брак за носителя на Оскар

Шон Пен се ожени тайно за своята приятелка, 28-годишната австралийска актриса Лейла Джордж. Новината бе споделена от тяхна приятелка, която написа в Instagram: „Толкова сме щастливи за Лейла Джордж и Шон Пен, които току-що се ожениха. Обичаме ви. Истинско щастие е да намериш истински партньор, истинска любов, която променя света към по-добро. Било ви е съдено да сте заедно. "

Това е трети брак за Шон Пен, като предишните два бяха с Мадона и Робин Райт.

В скорошно интервю актьорът призна, че може да бъде "много труден" в личен план. Той нарече Лейла, която е само с година по-възрастна от голямата му дъщеря, „най-важната жена в живота ми“. Преди време Шон имаше дълга афера с Чарлийз Терон. Двамата дори бяха сгодени, но така и не се стигна до сватба.

Връзката на Пен и Джордж стана известна през есента на 2016 г. Двойката рядко се появява заедно на публично места, но и двамата признават, че са безкрайно щастливи.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser