Преминете към основното съдържание

Тайните секс партита на Амбър Хърд

Оргии, наркотици и изнудване.

Дръжте се, защото става наистина горещо. Това е може би една от най-шокиращите истории за Амбър Хърд, които излизат след процеса срещу Джони Деп. Според слуховете милиардери, които са сред най-влиятелните мъже в света, са си организирали частни секс партита с Амбър Хърд.

Разкритията са на Джесика Рийд Краус, която провежда задълбочено проучване на миналото на Амбър Хърд. Статията дава подробности за секс партитата, на които Хърд присъства с някои от най-богатите мъже на света, като активно е убеждавала други жени да участват в тях. Споредразкритията Амбър е била център на внимание на повечето от тези събирания.

Говори се, че мъжете са се покланяли пред нея, докато е седяла на трон. Според статията "технологични богове, основатели на компании, висши ръководители и бъдещи предприемачи са се събирали приблизително веднъж месечно за диви вечери с много алкохол, секс и обилни количества наркотици."

„Група горещи млади момичета, търкащи се една в друга в кожени тоалети в сатанински стил, Амбър на нещо като трон в центъра. Истинско секс шоу, което се разиграва пред очите на мъже, които гледат отдолу“, се казва в доклада.

Твърди се, че Амбър Хърд е набирала странни жени, за да привлича хора на своите партита

"Всички знаеха, че момичетата са били там под наем. За да забавляват милиардери", добавя източникът.

Партитата са били използвани освен за забавление, и за изнудване на присъстващите, а Амбър е била истински добра в това.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser