Преминете към основното съдържание

Тайните за красота на таитянките

Полинезийското местно население винаги е живяло в хармония със слънцето. То пази тайните на своите предци за защита на кожата и природата. А от 30 години KLORANE събира Монои де Таити с дълбоко уважение към биоразнообразието и местното население.

Като работи заедно с местните общности, за да наблюдава влиянието на замърсяването върху лагуните, Лаборатории KLORANE адаптират слънцезащитните си продукти – сега те имат формули, които спомагат за опазване на морското биоразнообразие. Чрез Ботаническа Фондация KLORANE са предприети и дългосрочни ангажименти за пречистване на лагуните в Полинезия.

KLORANE СЛЪНЦЕЗАЩИТНА СЕРИЯ

Вдъхновена от тайните на красотата на таитянките, серията представлява цялостен ритуал за грижа за коса, тяло и лице, състояща се от 8 продукта, които съдържат масло от Монои де Таити и Органично масло от Таману. Те защитават кожата и подчертават красотата, удължават тена, подхранват и възстановяват увредената от слънцето коса.

МАСЛО ОТ МОНОИ ДЕ ТАИТИ е символ на полинезийската красота, добито чрез накисване на 12 цвята Гардения в литър кокосово масло. Традиционен продукт, но също така и свещено чувствено масло с топъл аромат, което хидратира, защитава и възстановява.

ОРГАНИЧНО МАСЛО ОТ ТАМАНУ е наричано зеленото злато на Тихоокеанския регион, ценено в Полинезия от векове заради защитните и регенериращите си качества. Използва се при изгаряния и заболявания на кожата, но също така да защити и подсили традиционните татуировки на местните жители.

KLORANE защитава кожата, точно както защитава лагуните в Полинезия. Като чувствена ласка с опияняващ аромат на цвят от Гардения, букет от бели цветя, подсилен от чувствени ванилови нотки, тези защитни продукти са ФОТОСТАБИЛНИ и ВОДОУСТОЙЧИВИ. Разработени са с патентована високотолерантна филтърна система.

Още по етикети

Klorane , грижа за кожата
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser