Преминете към основното съдържание

Тайният език на Мелания Тръмп

Как първата дама на САЩ съобщава за настроението си чрез облеклото си

Визиите, които Мелания Тръмп избира за публичните си изяви, свидетелстват не само за модните тенденции и нюансите на дипломатическия етикет, но и за връзката между първата дама на САЩ и нейния съпруг, убедени са добре осведомени източници.

Суперзатворената и резервирана Мелания Тръмп не е от онези, които ще кажат (или дори просто намекнат) пред журналистите какво всъщност се случва в нейното семейство. Но биографите и светската преса са се научили чрез косвени доказателства да гадаят кога над Белия дом са надвиснали облаци. Журналистката от CNN и биографка на Мелания, Кейт Бенет, е убедена, че винаги, когато госпожа Тръмп е недоволна от съпруга си, тя се появява на публично място в костюм с панталон.

"Всеизвестно е, че Тръмп предпочита жените да са облечени в супер женствени рокли и тесни поли. Ако нещата не вървят добре между съпрузите, Мелания се облича в "мъжко облекло "," споделя Кейт пред New York Times. "Много от това, което прави първата дама, има скрит смисъл, въпреки че, ако я попитате директно, тя вероятно ще отрече."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser