Преминете към основното съдържание

Тази година обличаме пролетта в точки

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Кой каза, че точките са демоде? Тази година те присъстват в пролетните колекции на Alessandra Rich, Carla Zampatti, Dolce&Gabbana, Carolina Herrera, Valentino и още много други. Какво точно символизират те? Свързват се с безкрайността, живота и женската сила. С други думи, ако вмъкнете в стайлинга си актуалния за сезона точков десен, това ще бъде знак, че притежавате изразена увереност. Начинът, по който се обличаме, говори много за нашия характер. И именно външният ни вид създава първоначалното впечатление у хората за нас.

Точките се срещат най-често при роклите, но ги видяхме и върху блузи и панталони. Вие харесвате ли ги или ги смятате за отживелица? В галерията ни ще намерите няколко стайлинг идеи, които се надяваме, че ще ви вдъхновят и ще ви накарат да гледате по различен начин на точковия принт. Модният подиум за пореден път ни доказа, че старите тенденции не изчезват, а само се трансформират.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser