Преминете към основното съдържание

Тази колаборация очакваме с вълнение

Lancôme и Soniya Rykiel: Цветовете и „joie de vivre“ произведено в Париж

Днес бе обявена новината за една нова колаборация в света на козметичната и модната индустрии - къща Lancôme и Соня Рикел обединяват креативните си усилия за създаването на есенната грим колекция 2016. Това партньорство е напълно в духа на традицията на марката Lancôme от самото й създаване, като тя търси винаги сътрудничество с личности от света на изкуството, модата и високия клас бижутерия.

Тези две класни френски имена в модата и красотата са истинско френско наследство и споделят обща визия за освободената женственост. С тази идея те разработват съвместно есенната грим линия, изпълнена с цветове, с радост и гениална свобода, вдъхновена от духа на Saint-Germain-des-Prés - родното място на модната къща Soniya Rykiel. Самата Рикел е всъщност е изцяло отдадена на свободата, като въплъщава това в желанието си да помага по свой начин за еманципацията на жените. Жени, които усещат своето тяло свободно в дизайнерските дрехи и модели, в оптимистичните цветови палитра – техният образ е еманация на новия начина на живот и емблематична форма на модната й линия.

"В Lancôme виждам свободата и радостта на жената Рикел, която сама прави своя избор," обяснява Жули Дьо Либран, арт директор на Soniya Rykiel. "Една красота, която понякога е естествена, понякога изтънчена, но никога подвластна на конвенции. Нашите 2 модни къщи споделят модерната визия за женственост, която, аз вярвам, е ясна за съвременната жена."

Споделено от Франсоа Леман, изпълнителен директор на Lancôme International: " Soniya Rykiel е истинско въплъщение на точно определено разбиране, което е типично за Парижанката. Жена, която култивира своята радостна еманципирана свобода, жена, която спонтанно съблазнява и се влюбва. Това е духът на "Saint-Germain", идеята за щастие в собствения си облик, съзнателно изграждано всеки ден."

Лимитираното издание на колекцията Soniya Rykiel x Lancôme ще бъде налично по магазините през есента на 2016.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser