Преминете към основното съдържание

Тази пролет се обличаме в един цвят, за да ни забелязват отдалече

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Един цвят е достатъчен, за да си създадем визия, с която да ни забележат. Особено, ако се доверим на ярките нюанси. Едноцветният стайлинг се наложи като една от тенденциите за сезона, които привличат погледите.

Излезте от уюта на дома, защото ви пренасяме на зрелищният моден подиум на Balmain, Boss, Helmut Lang, Marc Jacobs, Michael Kors, Moschino и Off White. Разгледайте пролетните им идеи, които доказаха, че и един цвят ни стига, за да изглеждаме впечатляващо. Силно ни вдъхнови розовата визия на Balmain, създадена от късо яке и елегантен панталон. А вие харесвате ли барби стила?

Да не забравяме, че извънредното положение, в което се намираме ще отмине. Нека си направим домашно модно ревю. Потърсете в гардероба си дрехи, които са в един цвят и ги комбинирайте. Ако не живеете сами, направете го със съквартирантите или със семейството ви. Може да се забавлявате дори и вкъщи. А каква музика ще си пуснете за фон, докато дефилирате?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser