Преминете към основното съдържание

Тази пролет залагаме на екстравагантността: 32 провокативни визии от подиума

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Тази пролет залагаме на екстравагантността и точно затова сме ви подготвили 32 провокативни визии от модния подиум на Burberry, Dsquared2, Isabel Marant, Philipp Plein, Sally LaPointe, Valentino и Versace. Те ни изпращат на вълнуващо модно приключение, което ще ни покаже нестандартните модни находки, подходящи само за най-смелите дами.

Ще се убедите в твърдението, че неоновите цветове излъчват много силна енергия и имат особено влиятелно присъствие, което действа положително на настроението ни. Ще се сблъскаме и с няколко кожени тоалета, които ще ни накарат да повярваме, че кожата запазва актуалността си, независимо от сезона, та дори сега е още по-ефектна.

Докато говорим за екстравагантност, няма как да пропуснем перата и животинските принтове, особено леопардовите десени и зебрата. Те ни изпращат на тропическа модна разходка с екзотичен привкус. А прозрачните материи и късите панталони ще бъдат тайното ни оръжие тази пролет.

Всичко това ще намерите в галерията ни. Коя е любимата ви визия?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser