Преминете към основното съдържание

#TBT: Джони Деп и Кейт Мос - най-страстната двойка на 90-те

Четвъртъчно, връщаме времето назад и този път си припомняме за горещата връзка между лошото момче на Холивуд и лошото момиче на модата
© getty

Джони Деп и Кейт Мос са били създадени един за друг и за това, не е било възможно да не се срещнат в един или друг момент от бурния им живот.  

В средата на деветдесетте години, Деп се превръща в звезда от първа величина, успявайки да пренебрегне всички правила на Холивуд - той отказва касовите проекти, които не са интересни за него и вместо да позира на червения килим, организира пиянски сбивания.

Кейт Мос е модел от 14-годишна възраст и от 16-годишна е на модния подиум със супермоделите Клаудия, Синди, Линда и Наоми. Тя, не само че измисля, но и е самото въплъщение на "хероиновия шик". Животът на модела е пълен с партита, на които тя се отдава на наркотици и алкохол и, както по-късно самата тя казва, живее в мъгла.

© Annie Leibovitz, Джони Деп и Кейт Мос (1994)

И в един момент, тя се запозна с Джони Деп.  

"Не можех да повярвам какво се случва. Подобно нещо преди не се беше случвало с мен. Веднага разбрах, че това е нещо специално. Никога не съм имала такива чувства. Емоциите напълно ме завладяха. От душата ми изчезна празнотата, която ме измъчваше от много години", описва Мос времето, в което е била с Деп. 

Изчезването на духовната пустота обаче не е забележимо, тъй като Джони и Кейт продължават да живеят на принципа на "секс, наркотици и рокендрол", но този път не поотделно, а заедно. Таблоидите не смогват да описват всяка следваща изява или гаф на двойката. Светът смята, че Кейт и Джони са абсолютно луди, и всички вярват, че няма нищо, което да раздели тези безумници. Но след 4 години, Деп и Мос се разделят. Причината за раздялата никога не е била потвърдена от звездната двойка, но въпреки това всички предполагат едно - такава страст не може да бъде поддържана дълго време.

#TBT: Джони Деп и Кейт Мос

Галерия

#TBT: Джони Деп и Кейт Мос

Снимки: Getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser