Преминете към основното съдържание

#TBT: Джони Деп и Кейт Мос, най-страстната двойка на 90-те

Галерия
Тереза Восканян /gettyimages

"Не можех да повярвам какво се случва. Подобно нещо преди не се беше случвало с мен. Веднага разбрах, че това е нещо специално. Никога не съм имала такива чувства. Емоциите напълно ме завладяха. От душата ми изчезна празнотата, която ме измъчваше от много години", описва Мос времето, в което е била с Деп.

Изчезването на духовната пустота обаче не е забележимо, тъй като Джони и Кейт продължават да живеят на принципа на "секс, наркотици и рокендрол", но този път не поотделно, а заедно. Таблоидите не смогват да описват всяка следваща изява или гаф на двойката. Светът смята, че Кейт и Джони са абсолютно луди, и всички вярват, че няма нищо, което да раздели тези безумници. Но след 4 години, Деп и Мос се разделят. Причината за раздялата никога не е била потвърдена от звездната двойка, но въпреки това всички предполагат едно - такава страст не може да бъде поддържана дълго време.


Свързани статии
Джони Деп пристигна в Белград за снимките на „Минимата“

Актьорът ще остане в сръбската столица точно шест седмици

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser