Преминете към основното съдържание

TEILOR с първо ексклузивно събитие в България

TEILOR, веригата магазини за луксозни бижута, превърнала се в международна марка с над 60 обекта в Европа, беше домакин на първото си ексклузивно събитие. То се проведе в един от най-активните магазини на марката в България, намиращ се в Търговски център Сердика в София.

По време на събитието гостите успяха да се потопят в света на елегантността и финеса. Присъстващите на събитието се насладиха на уникалните предложения на марката, включително най-емблематичните артикули на бранда, изработени от 14 или 18K злато или платина и диаманти, класифицирани от De Beers Institute of Diamonds или GIA (Gemological Institute of America).

В момента TEILOR има четири активни магазина в България, като три от тях са разположени в центъра на столицата. Всеки от търговските обекти на марката разполага с бижута от най-емблематичните колекции на компанията, включително от колекциите Colour Your Nature и Pure Diamonds. Сред уникалните предложения са чифт обеци от 18K бяло злато с 0.78ct цветни турмалини и 0.05ct диаманти на стойност 1630 лв. и пръстен от 18K бяло злато с 1.28ct диаманти на стойност 10 845 лв.

Продуктово портфолио на TEILOR

Всяко бижу от колекцията на TEILOR добавя нов елемент към портфолиото на марката, като е в крак със световните тенденции, което изисква силен стремеж, ентусиазъм и желание за поемане на рискове. През последните години акцентът на TEILOR върху скоростта като основна ценност вдъхна смелост не само в колекциите на марката, но и в нейните служители и клиенти.

С поглед върху външния икономически, политически и социален пейзаж, плюс изискванията за позициониране на марката, TEILOR се концентрира върху укрепването на съществуващото си пазарно присъствие на българския пазар, като същевременно поддържа ангажимента си да предоставя незабравими изживявания по най-смисления и автентичен начин.

***

Относно TEILOR

TEILOR е международна верига от луксозни бижутерийни магазини с 25-годишна традиция. Присъстващ в Румъния, Полша, Унгария, България и Чехия, TEILOR има 65 физически магазина и онлайн присъствие чрез своите платформи за електронна търговия teilor.com, teilor.ro, teilor.pl, teilor.hu и teilor.bg. Колекциите на TEILOR включват златни бижута, както и уникални бижута, инкрустирани с диаманти и скъпоценни камъни, съобразени с желанията на клиентите.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser