Преминете към основното съдържание

Текстовите ви съобщения разкриват много за вас

Искате ли да откриете дълбоко скрита истина за себе си (или за някой друг) само като погледнете стила (или неговия) на писане и изпращане на текстови съобщения?

Авторът на новели

Когато изпращате съобщения, вие сте склонни да пишете дълъг текст, с големи абзаци. Защо? Защото поставянето на вашите мисли и чувства в текстово съобщение е важно за вас. Вие сте съзнателен и чувствителен човек и за вас думите са мощно и смислено средство. Вие сте състрадателни и мили и приятелите ви знаят, че винаги ще бъдете там, за да им дадете разумни съвети и да ги изслушате.

Съобщения с една дума

Известни сте с изпращането на кратки съобщения като „да“, „не“ и „добре“. Докато другите могат да четат текстовете ви като резки и без емоции, то вие просто искате написаното от вас да е ясно и недвусмислено. Вие сте честни и открити и не захаросвате нещата – рядко и уникално качество. Приятелите и семейството винаги могат да разчитат на вас да им кажете истината, когато поискат вашето мнение. Не играете игри.

Любителят на емотикони

Вие сте обсебени от изпращането на емоджита – ясни и прости. Ако зависеше от вас, не бихте писали никакви думи, защото смятате, че емотиконите са доста по-изразителни. Точно като тези малки символи, вие сте пълни с емоции. Не криете чувствата си и никога не се колебаете да ги разкриете пред другите. Ако сте тъжни, ядосани, развълнувани или стресирани, всички около вас ще разберат това.

Прекалено забавен (и прекалено внимателен) текстописец

Няма как да не завършите всяко изречение, което въведете, с „ха-ха“ или „lol“. Записвате тези малки фрази в края на всяко съобщение, защото никога не сте сигурни как получателят на текста ще прочете това, което сте написали. Тъй като мразите конфликтите и никога не искате да изглеждате груби, смятате, че тези фрази са необходимост. Вашата цел в живота е винаги да правите всички около вас щастливи – което е невероятно нещо! Просто знайте, че е добре да бъдете открити и честни с хората. Не е нужно да се криете зад фрази като „lol“, просто кажете как се чувствате наистина.

Съобщения с грешки

Без значение колко внимателни сте, когато изпращате текстови съобщения, почти винаги успявате да сгрешите няколко думи в разговорите си – толкова често, че приятелите ви се оплакват. Правите тези грешки най-вече защото сте твърде заети, за да прочетете това, което сте написали, преди да го изпратите. Грешките при изпращане на текстови съобщения са само един индикатор, че трябва да забавите темпото. Не е грях, че сте заети, просто не забравяйте да отделите време, за да се погрижите за себе си и за нещата, които са най-важни в живота. ❤️

Изпращате съобщение два пъти, дори три пъти...

Не се страхувате да пишете отново и отново на някого, дори ако са минали часове и той не ви е отговорил. Вие сте смели и се борите за това, което искате. Това, което хората обичат най-много у вас, е вашата категоричност. И все пак, имайте предвид, че понякога поведението ви може да се възприеме като нетърпение. Понякога най-добрите неща в живота отнемат време – запомнете това!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser