Преминете към основното съдържание
Телец

Годишен хороскоп

Зодия Телец

21 април - 21 май


Зодия Телец - Годишен хороскоп

Обичате да сте в непрекъснато движение, но е по-добре да не предприемате импулсивно пътувания. Пазете здравето си, което може да пострада заради претоварване с работа и липса на почивка. Ако имате прекалено много задачи, по-добре да намерите начин да прехвърлите част от ангажиментите си на някой друг, приятел или партньор.

Лично

Имате възможност да оправите отношенията с вашите близки, ако сте ги развалили или ако сте отдалечили от себе си хора, на които държите и искате отново да са до вас. Съветът ми е да не се оставяте изцяло във властта на чувствата, защото рискувате да изречете някоя дума, която може да ги обиди, а те няма да осъзнаят, че не целите да ги засегнете – просто сте привърженици на истината, дори и когато не е приятна. Бъдете сговорчиви, чувствителни и изтънчени, но в същото време наблюдателни и търсещи недостатъците на околните. Тактът и умереността при разговори са ваш съюзник.

Стил

Заложете на отличния си вкус и се постарайте по най-подходящ начин да го покажете и на другите. Годината ще е подвластна на Слънцето и за вас е подходящо да избирате неговите най-светли тонове. Леко зелено, светло жълто или бледо сиво ще бъдат най-добрите ви цветови комбинации за 2017 г.


Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser