Преминете към основното съдържание

Тенденции при чантите: Furla есен - зима 2021

Колекцията Furla есен/зима 2021 представлява истинско пробуждане. Въпреки предстоящите студени месеци, тя ни носи весело настроение с живи цветове и свежи стилове.

Тя обръща погледа ни към живот, изпълнен с креативност, енергия и динамика. Новата колекция празнува италианския стил, припомняйки разцвета на ерата на Dolce Vita, детайли от поп културата и флоралните принтове, които са в основата на марката от самото й създаване. Нейните занаятчийски корени са допълнително изразени чрез цветове, материали от висок клас и внимание към детайлите. Линията е белязана с нови хармонии и жизнен апел, редуващи се между деликатни и смели нюанси. Главните герои тук са цветовете:

  • Зеленото е ода на силата на природата.
  • Жълтото отразява интензивността на слънцето.
  • Гамата от бяло създава усещане за чистота
  • Пастелните тонове от синьо до ментово зелено изразяват необятността на океана.

Силното желание да избягаме от града или просто да се разходим на открито събужда дух на страст към пътешествия, който ни помага да преоткрием удоволствието от новооткритата свобода. В гамата аксесоари на Furla се намират идеалните спътници, характеризиращи се със съвременен и многофункционален начин на мислене, създавайки сцена за нови начинания.

Furla Portagioia

Задължителната част от колекцията - чантата Furla Portagioia, която се носи през рамо се откроява със своята изискана и бляскава същност благодарение на съпоставянето между кожа в лак и гладка телешка кожа тон в тон. Тренди моделът олицетворява винтидж духa, пресъздаден чрез извитите линии. Този универсален аксесоар се предлага в два размера.

Furla Sirena

Хобо чанта, вдъхновена от силуетите на 60-те години на миналия век, Furla Sirena се отличава със своята двойно тонирана катарама с двойна арка. Изработена от мека, телешка кожа, тя се предлага в три различни размера, което я прави подходяща за всеки повод.

Furla Miastella

Модерна и универсална, Furla Miastella е идеална за ежедневна визия в града. Предвидена като практичен аксесоар, той е направен да се носи по три начина: в ръка, през рамо или катo cross-body чанта. Изработена в комбинация от телешки кожи, линията се състои от голяма „tote” чанта и две „bucket” чанти в различни размери.

Открийте повече за тенденциите при чантите този сезон ТУК.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser