Преминете към основното съдържание

Тенденциите при коланите: Поглед към модния подиум

Галерия

Коланът е част от стайлинга ни, която пренебрегваме от време на време. Въпреки че е малък детайл от облеклото ни, присъствието му винаги променя целия тоалет. Аксесоарите са неизменна част от ежедневния ни аутфит, така че трябва да им обърнем специално внимание. Що се отнася до коланите, разгледахме зимните колекции и откроихме някои от най-ефектните модели.

Начините, по които можем да ги носим, са толкова много. Какво ще кажете да прибавим два колана, а не един? Бела Хадид вече го направи, вероятно, след като се вдъхнови от Miu Miu. На модните писти много от момичетата ги закопчаха не на ханша, а под гърдите.

Вниманието ни бе привлечено и от големите правоъгълни катарами, които застават в центъра на коланите. Така панталоните ни със сигурност ще останат на мястото си, дори и да сме си взели два размера по-големи.

За по-елегантна визия залагаме на текстилен модел, който да завържем на красива панделка, или избираме стоманена верижка в сребърно или златно - по идея на Chanel и Versace.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser