Преминете към основното съдържание

Teo Expert - Коса неустоима за целувки

Ако някой ме попита какво най-много харесвам в себе си, то без да се замисля бих отговорила „Косата си!”. Но поддържането на дълга и здрава коса като моята изисква много грижи и най-различни продукти.

При смяната на всеки сезон, особено в преходните като пролетта и късната есен, резките климатични промени водят до множество проблеми. Един от тях е пърхотът.Изглежда съм генетично предразположена, защото минимум през пролетта ми се появява пърхот и започвам усилена битка с него. Което естествено ми създава огромен дискомфорт и определено понижава самочувствието ми, предвид че косата ми е нещото, с което най-много се гордея.

Появата на пърхот може да бъде в различни форми. От лека и умерена до тежка, като от него са застрашени и мъжете, и жените, без значение от типа кожа и скалп. Представям ви моето ефективно решение за този сезон – Teo Expert.

Teo Expert е революционен противопърхотен шампоан, чиито съставки успешно заздравяват скалпа, оставяйки косата мека и блестяща. Формулата е разработвана в продължение на петгодишни тестове и проучвания съвместно с международни лаборатории. В нея се съдържат 3 основни билки. Първата от тях е коприва. Лечебните качества на тази билка са известни още от дълбока древност, като едно от тях е успешното лечение на пърхота и допълнителния блясък, който придава на косъма. Втората е бор. Той създава неустоимо усещане за свежест, заздравява косата и я прави жизнена. Третата съставка е бреза, чието действие спомага облекчаването на сърбежа и придава на косата блясък и мекота.

В серията Teo Expert откриваме 6 продукта, подходящи за всеки тип коса. Можем да избираме между такъв за суха и увредена коса, към който се насочих аз, тъй като съм на балеаж, за всекидневна употреба, за всички видове коса, за нормална, мазна коса и мъжки шампоан, който има и антикоспоадно действие.

С преминаването на деня, косата ни преминава през всякакви форми. Независимо дали сме я стилизирали или спуснали небрежно върху раменете си, тя си остава едно от любимите неща и за половинките ни, а Teo Expert се грижи да е винаги безупречна – здрава, блестяща и без пърхот. Коса, неустоима за целувки.

Цялата гама продукти можете да откриете на https://teoexpert.com/

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser