Преминете към основното съдържание

Тес Холидей се снима в реклама за бикини

Вижте видеото, в което Тес отново очарова със самочувствието си

Известният модел plus-size Тес Холидей стана лице на марката Simply Be, която произвежда дрехи за дами с пищни форми. Тес представи колекция бикини с принтове, а оригиналната кампания носи името #SimplyBekini.

От компанията обявиха, че приканват всички едри момичета да се снимат по бикини и да публикуват снимките си под този хаштаг.

„Днес е време, в което повечето списания постоянно пишат за това как да промените тялото си и да се превърнете в момичето от корицата. Тес за пореден път доказва, че всяко момиче трябва да се чувства със самочувствие и да обича тялото си. Лятото трябва да е весело за всички. Няма смисъл да се откaзвайте от него. Ако искате да носите бикини – направете го!“, призовават представители на Simply Be.

29-годишната Тес Холидей е доста по-пълна и с доста по-нисък ръст в сравнение със средностатистическите модели: тя е висока 165 см и носи 58-ми размер. Въпреки това Тес не слиза от кориците на списанията и дори подписа договор с модната агенция MILK Management. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser