Преминете към основното съдържание

Тейлър Суифт плати, за да може нейна почитателка да учи

Певицата дари 30 000 долара

Преди ден Тейлър Суифт сбъдна мечтата на своя 18-годишна фенка, която иска да отиде в престижен университет във Великобритания. Певицата беше трогната от историята на момичето и не остана безучастна. Витория Марио идва в Обединеното кралство от Португалия преди четири години със семейството си. Баща й умира, майка й остава сама и не може да заплати висшето образование на дъщеря си, която завършва гимназия с високи резултати и получава покана от Университета в Уорик.

В опит да намери пари за следването си (което е около 50 000 долара), Витория споделя историята си в платформата за набиране на средства GoFundMe. След като успява да събере около една трета от сумата, публикацията е видяна от Тейлър Суифт, която откликва на молбата й за помощ и дарява 30 000 долара, като по този начин е събрана цялата сума. „Витория, попаднах на твоята история в мрежата и бях толкова вдъхновен от желанието ти да сбъднеш мечтата си! Искам да ти дам останалата сума. Успех във всичко! С любов, Тейлър “, написа певицата на момичето.

Още по етикети

Тейлър Суифт , дарение
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser