Преминете към основното съдържание

Тейлър Суифт се сгоди с дългогодишния си приятел Джо Алвин

Слуховете за годеж се появиха още в средата на януари, когато двойката отиде на тридневно романтично пътуване до Корнуол. Информация за годежа на двойката беше публикувана от чуждестранни медии, но все още няма официално потвърждение.

Певицата и актьорът дълго време криеха връзката си от обществеността. Алвин, който избягва публичността, подминава въпроси за личния си живот, когато дава интервюта. „Разбирам, че хората искат да знаят за това, но ние успяхме да го запазим в тайна. Е, в крайна сметка излезе наяве, но аз предпочитам да говоря за работата си.”, сподели той през 2018 г.

Джо Алвин е не само романтичен, но и творчески партньор на Суифт. Той е съавтор на няколко нейни песни от албумите Folklore и Evermore.

Името на Джо Алвин е добре познато на феновете на британското кино с участия в редица филми и сериали.

Преди Джо Алвин певицата имаше множество връзки: излизаше с Том Хидълстън, Калвин Харис, Хари Стайлс, Джо Джонас, Тейлър Лотнър, Джон Майер и Джейк Джиленхол.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser