Преминете към основното съдържание

Тези дънкови поли ще ви накарат да забравите за панталоните

Галерия

Това лято задължително трябва да се сдобиете с поне една дънкова пола. Те са супер актуални, секси и елегантни. Подхождат си с всякакви обувки, а това е най-хубавото. Ако ви е омръзнало от високите токчета, спокойно може да обуете удобни маратонки и да изглеждате стилно. По този начин ще постигнете ефектно спортно-елегантно излъчване, а то е едно от любимите ни. Най-доброто решение за всекидневната ни визия!

Впечатлени останахме от моделите, които видяхме на подиума, дело на Alexander Wang, Celine, Coach, Givenchy и McCartney. Те показаха вдъхновяващи комбинации, дадоха ни много нови стайлинг идеи и откроиха основните микротенденции. Дънковата пола този сезон е дълга, с дълбока цепка, асиметрична и на места накъсана. По-ефектна от всякога. Ще ви накара да забравите за джинсите и панталоните.

За да се убедите в това, разгледайте галерията ни, а тя ще ви провокира да извадите веднага тази модна находка от гардероба. Ако не я намерите в личната ви лятна колекция, предизвикваме ви да отделите малко време за себе си и да се отправите на шопинг приключение с най-добрата ви приятелка.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser