Преминете към основното съдържание

THE EXPLORER CLUB - есенна колекция 2021 Tommy Jeans

Преоткрийте природата заедно с най-емблематичната за Америка модна марка

В есенната колекция на Tommy Jeans за 2021 година откриваме комфортен стил, вдъхновен от безкрайните горски сцени, типични за северозападните американски щати. Цялата линия ни кара да обърнем погледа си към природата и да я преоткриваме отново и отново.

Използваните материи за създаването на моделите са 100% рециклиран памук. Тук намираме моно модели, направени само от един материал и дрехи, в чиито състав откриваме рециклирани парчета материя. Това е само една от множеството иновативни техники, приложени с мисъл за бъдещето, които използва марката.

Емблематичния американски бранд залага на неутралните тонове на есенния сезон, смесвайки ги с пухкавото яке, металик елементи, color-block детайли и неочаквана камуфлажна интерпретация на класическите силуети. Флорални детайли са комбинирани с деним модели, тениски с дълги ръкави, якета и макси поли. Овърсайз функционалните силуети на якета предлагат стилен и спокоен комфорт. Междувременно фините, но смели детайли като допълнителни джобове и контрастни елементи осигуряват пълна лекота за дългите разходки и активния начин на живот.

Моделите на Tommy Jeans може да откриете в магазина на Tommy Hilfiger в Paradise Center

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser