Преминете към основното съдържание

THE EXPLORER CLUB - Tommy Hilfiger, колекция есен 2021

Есенната колекция на Tommy Hilfiger за 2021 година ни кара да преоткрием природата. The Explorer Club черпи вдъхновение от преходите, пешеходния туризъм и живописните пейзажи на планинската верига Апалачи.

Всички модели в колекцията са възхвала към сезоните и тържество на отговорното използване на тъкани. Дизайните възпяват красотата на нашата планета и въплъщават онова чувство за принадлежност и спокойствие, което изпитваме, когато сме сред природата.

Всички материали, използвани в колекцията са направени с грижа за околната среда. Устойчивите иновации при дрехите и в дамската, и в мъжката колекция, правят смели крачки напред чрез био-базирани и рециклирани материали. Тук откриваме материи като TH – Warm Lightweight Warmth, TH-Cool, моно-материални дизайни и модели без PU (полиуретан).

Калейдоскопът от есенни тонове в дамската колекция среща разнолики материи, за да ни предостави карирани и ватирани модели. Плетивата идват във всякакви форми и размери, предлагайки уют за всеки повод. Спокойните, функционални силуети при якетата предлагат истински стил и комфорт. Нежни силуети се съчетават с карго мотиви и фланелени материи, за да представят преобразена визия, подходяща за дълги разходки и активен начин на живот на открито.

При мъжката колекция, преходните слоеве са своеобразни епитети на топлина и комфорт със своите текстурирани плетива, пакчуърк елементи и капитонирани якета. Земните тонове са доминиращи, а карето, райето и гео принтът служат за акцент. Уютните вълнени модели ни помагат да задържим топлината по-дълго, с което разходките сред природата са по-комфортни.

Цялата колекция можете да разгледате в галерията по-долу или на живо в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, The Mall и Serdika Center.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser