Преминете към основното съдържание

Тигровото е новото леопардово

И този сезон животинските щампи са готови да превземат гардероба на всяка жена, но има принт, който определено ще бъде супер тренд през есен-зима 2018/2019
© IMaxTree

Есента е тук, а с нея настъпва и момента, в който започваме да се питаме как да разнообразим сивото и скучно ежедневие. Най-лесният начин е да добавите цвят или принт към есенно-зимната ви визия. 

Този сезон модните марки отново обръщат специално внимание на животинските щампи и най-вече към един конкретен принт - тигровият. Именно той се определя като супер тренд за есен-зима 2018/2019.

© IMaxTree

Какъв е подходящият модел дреха в тигрово и с какво да го носите? Лесно е!

Избирайте семпли кройки и класически модели, като например дълго право палто или рокля, с ръкав в средна дължина. В повечето случаи е препоръчително тигровият принт да бъде акцет в облеклото ви, но винаги може да експриментирате като добавите и друг принт под формата на чанта или обувки.

И както обичаме да казваме, в модата всичко е възможно, стига да бъде съобразено с вашия начин на живот.

Разгледайте галерията от снимки, в която ще откриете нашите street style предложения за стайлинг с тигров принт:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser