Преминете към основното съдържание

Тимъти Шаламе дарява хонорара си от филм на Уди Алън

Младият актьот не иска да се "възползва" от работата си със скандалния режисьор
© getty

22-годишният Шаламе е решил да дари цялото си възнаграждение от предстоящия филм на Уди Алън  "Дъждовен ден в Ню Йорк" .

Още през 1992-ра година легендарният режисьор и сценарист е обвинен в сексуално посегателство от осиновената си дъщеря Дилън Фароу. Тя и сега продължава да теърди, че като малка е била тормозена от Алън.

Младият актьор ще разпредели хонорара си между три каузи - движението "Времето изтече" за подпомагане на жертви на сексуален тормоз, нюйоркски център за правата на ЛГБТ общността, и организацията RAINN, бореща се срещу сексуалното насилие. 

"През изминалата година се промени начинът, по който чувствам и гледам на доста неща. Досега избирах ролите си от перспективата на млад актьор, чиято цел е да поеме по стъпките на хора, от които се възхищава. Научих обаче, че добрата роля не е единственият критерий да приемеш дадена работа.", казва Тимъти Шаламе. 

Прочетете цялата история тук. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser