Преминете към основното съдържание

ТIPA обяви P40 серията на Huawei за „Най-добър фото смартфон“ за 2020

Флагшип серията беше наградена за своите изключителни фотографски възможности

Huawei Consumer Business Group (BG) обяви получаването на приза за „Най-добър фото смартфон“ за 2020 г. за новите HUAWEI P40, HUAWEI P40 Pro и HUAWEI P40 Pro+ от престижните световни награди TIPA World Awards 2020.

Така за четвърта поредна година TIPA (Technical Image Press Association) отдава заслуженото на P серията на HUAWEI за множеството иновативни и изключителни решения и функционалности, които са ценени и обичани от професионалните фотографи.

TIPA, основана през 1991 г., е най-голямата и авторитетна медийна асоциация за фотография и изображения от цял свят, в печатен, както и в онлайн формат. Асоциацията връчва TIPA World Awards ежегодно на компании и нови продукти, които редакторите на TIPA удостояват за предоставяне най-доброто качество, производителност и стойност за потребителите.„Възможностите на смартфон фотографията смело правят още един скок в бъдещето с последните представители на cерията P на Huawei.“ публикува официалната страница TIPA World Awards 2020.

И трите модела от серията P40 – P40, P40 Pro и P40 Pro+, разполагат с чипсет Kirin 990 5G, голям 1/1.28-инчов сензор, и цялостна фотографска система, разработена съвместно с Leica. Телефоните се отличават с изключителни характеристики като интелигентни алгоритми за балансиране на белия цвят, както и такива за оптимизиране на цвета на кожата и достигането на по реалистични цветове и контраст.Други важни функционалности са значително подобрените възможности за заснемане при ниска осветеност и увеличаване на динамичния диапазон, сензорите за цветна температура и възможността за фокус върху всички пиксели, както и технологията XD Fusion Engine за постигане на плавно увеличение и оптимизиране на качеството на изображението.

Световните награди TIPA 2020 добавят още едно признание към списъка от високи оценки за серията Huawei P40 . Наскоро HUAWEI P40 Pro получи признанието от DxOMark за най-добър смартфон за снимки в света с рейтинг от 128 точки, което е най-високият общ резултат, появявал се в престижната таблица. В същата класация, флагманът на Huawei – P40 Pro спечели също и най-високите резултати за основна и селфи камера с точки съответно 140 и 103.

Още по етикети

Huawei , смартфон
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser