Преминете към основното съдържание

Тоалетите, които доказаха, че карето е непреходен тренд

Галерия

Карето е един от най-елегантните принтове и може да го носим всеки сезон. Също като флоралите. Ако не го намерите в гардероба, време е да се сдобиете с поне една такава модна находка. Пролетно-летните колекции на Altuzarra, Burberry, Chanel, Emporio Armani, Ferragamo и Isabel Marant ще ви вдъхновят, защото в тях ще откриете 17 различни карирани визии.

Този десен е доста подходящ за костюма ни, ето защо е сред най-предпочитаните от всички бизнесдами. Заложете на него, ако отивате на важна бизнес среща. Ефектно решение е и за обикновен работен ден в офиса, тъй като излъчва професионализъм, увереност и изтънчен стил. Подберете точните аксесоари, без да прекалявате с тях. Насочете вниманието към обувките. Какво ще кажете за черни лачени токчета? Обърнете внимание и на най-малките детайли, понякога те могат да бъдат важен акцент от стайлинга ви.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser