Преминете към основното съдържание

Той е новият ни екранен любимец!

Ейдън Търнър е магнит за очите в хитовия сериал „Полдарк“, който дебютира на малкия екран от Великден
Ейдън Търнър
Ейдън Търнър © ITV Global

След като се увенча с множество награди и счупи рекордите по гледаемост от САЩ до Обединеното кралство, историческата драматизация „Полдарк“ вече е достъпна и за българските зрители.

Първият сезон на доказалата се като световен хит поредица стартира навръх Великден по Epic Drama, а ние непременно ще сме пред малкия екран, за да попием всеки кадър с новия ни екранен любимец – актьора Ейдън Търнър!

Ирландски чар

Неслучайно още при първото си излъчване по БиБиСи през 2015 г., „Полдарк“ привлече над 5 милиона зрители.

Верните фенове на сериала, който има вече 4 успешни сезона, хвана окото на дамската част от аудиторията още в първите епизоди със своя ирландски чар и... със сцените, в които остава без риза.

© IMDb

В телевизионната поредица Ейдън, когото вече сме гледали във филмовата трилогия „Хобит“, играе Рос Полдарк. Действието се развива във Великобритания след Американската война за независимост, а осемте едночасови епизода от първия сезон са за неговата семейна империя.

Семейни империи

Баща му е мъртъв, имението му е в руини и любимата му Елизабет е сгодена за братовчед му Франсис. През 1783 г., когато Рос Полдарк се завръща от Американската война за независимост в калаените си мини в Корниш, той открива, че са настъпили много промени.

Решен да възстанови наследството на баща си и да помогне на местните хора, той скоро си навлича проблеми, спасявайки младата скитница Демелца от скандал и опитвайки се да установи контрол над мините, желани от неговия съперник – алчният и арогантен Джордж от друга семейна империя: Уорлеган.

Бонус чар

В следващите сезони от поредицата пък двамата привлекателни братя на Демелца – Сам и Дрейк Крейн (изиграни от Том Йорк и Хари Ричардсън), са другите виновници за повишения зрителски интерес от страна на дамската аудитория.

© IMDb, Хари Ричардсън

В актьорския състав на хитовата поредица попадат и още интересни имена, като Елинор Томпсън (позната ни от „Илюзионистът“), исландката Хейда Рийд, лондончанинът Джак Фартинг...

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser