Преминете към основното съдържание

Той знае как да съблазнява

Том Форд извежда мъжкия чар на екстремни висоти

Втората интерпретация на култовото ухание Noir на Tom Ford вече е факт. За Noir Extreme самият дизайнер казва: "Неговата изтънченоост достига такива висоти, че го превръща в магнетичен."

Ароматът меко казано е пристрастяващ!

Още първите акорди на уханието улавят всичките ни сетива с чувствен топъл цитрус и амбър. Следва изненадващ контраст с харизматичните нотки на масла мандарина и севeрно-американско Нероли. Плътно ни обгръща бленда на шафран, кардамон и индийско орехче. Тази синергия гарантира блестящо първо впечатление. 

Следва едно възбуждащо ароматно сърце с нотки, вдъхновени от древна смес, приготвяна за кралските особи в Индия през 16 век. Тази млечна консистенция, която традиционно се състои от Хималайски сняг и шам-фъстък, е вкаран неочаквано в сърцевината на аромата. Голям брой цветни нотки— на роза абсолют, жасмин и портокалови цветчета—блестят като редки скъпоценни камъни върху недокоснат сняг. 

След време остават характерните нотки на парфюма - голяма доза амбър и нежна амброва ванилия, които подсилват мистериозното мъжко присъствие. 

Опаковката на новия сексапил

Опушено черно стъкло в правоъгълна бутилка с щамповано в злато име на аромата е стилната визия на уханната страст за мъже TOM FORD NOIR EXTREME. Буквите "Т" и "F" са оребрени и са от двете страни на флакона. 

NOIR EXTREME е силен аромат за силен мъж - Том Форд никога не греши! 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser