Преминете към основното съдържание

Токчета... на колела!

Струва ви се нереално?! Да, но за френския бранд няма невъзможни неща!

За много жени ходенето на високи токчета остава табу, камо ли, ако те са и на колелца!

Може да ви се стори, че това е шега, но не и за модните идеи на Yves Saint Laurent, които поставят пред своите почитатели истинско предизвикателство с новия си модел. 

В последната си колекция аксесоари, модния бранд представи своите ролери на високи токчета. От снимките става ясно, че обувките притежават 2 колелца в предната част на обувката и едно, което е разположено на самия ток. В комплект обувките ви ще дойдат с още две резервни, поясняват от фирмата. 

Дизайнът на обувката е нестандартен и освен стряскащите колелца, по тях присъстват елементи от змийска кожа, перли и пайети.

 

Това не е първият път, в който марката се опитва да наложи нестандартните обувки.

Преди години, YSL прави своя дебют с обувки на колела като представя спортни обувки с колела на подметката, които, до някаква степен, изглеждат и се доближават повече до оригиналния вид на ролерите. Тази година, дизайнерите са решили да бъдат още по-предизвикателни към представителите на нежния пол. Надяваме се единствено да няма случаи на потрошени крайници, или ожулени колена. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser