Преминете към основното съдържание

Токио под карантина

Актрисата от сериала „Хартиената къща” участва в лятна кампания на Jacquemus

снимка: Instagram

Главната героиня от най-популярната поредица на Netflix "Хартиената къща" Урсула Корберо (в сериала героинята й се казва Токио) участва в заснемането на лук бук за лятната колекция на Саймън Порт Жак. Както знаете, сега вместо „класическите“ фотосесии в студио, марките са принудени да снимат кампаниите си директно във FaceTime. Корберо участва в такъв експеримент. Популярната актриса под ръководството на фотографа Пиер-Анже Карлоти влезе в ролята на модел и се справи точно толкова добре, колкото и с екранните си роли.

снимка: Instagram

снимка: Instagram

На първия кадър на Урсула позира в син бански костюм. На втория - показва очила от новата колекция на бранда. На следващите кадри испанската звезда показва кариран костюм с нюанси на лавандула и сако в цвят мента. Определено харесваме това амплоа на Корберо - точно толкова нахална и смела, колкото очарователната й героиня от сериала.


снимка: Instagramснимка: Instagramснимка: Instagrammessages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser