Преминете към основното съдържание

Том Бачик - MANикюристът на звездите

Звучи ви като шега?! Напротив! Мъжете маникюристи са рядкост, но ги има, а най-големите световноизвестни звезди предпочитат именно мъж да прави ноктите им

Как ще реагирате, ако влезете в салон за красота и на маникюрната маса седи мъж, който с лекота лакира ноктите на клиентка и създава ефектни декорации? Може би никога не сте предполагали, че красивият ви френски маникюр може да бъде направен от силни мъжки ръце. А представете си, че освен всичко, той е и много секси! Но впрочем, защо да намираме странно в това, че има мъже маникюристи? Сред топ имената в коафиорството и грима преобладават именно мъже! За това решихме да ви представим и един от най-добрите мъже маникюристи в света.

Том е личният маникюрист, който се грижи за перфектният маникюр на поп дивата Дженифър Лопез.

Той е красив, преуспял женен мъж, с 3 деца и необикновенна професия. Том Бачик е маникюрист, който освен че е привлекателен и от мъжки пол, той е сред най-предпочитаните в този бранш. Имена, като Дженифър Лопес, Зоуи Дешанел, Виктория Бекъм, Бионсе и Селена Гомез са сред редовните клиентки на Том. Но това не е всичко. Том е и официалният говорител на L'Oréal за продукти за нокти и е един от хората, които диктуват тенденциите в този бранш. Често модните критинци го определят, като човекът, който създава мини произведения на изкуството!

Вероятно и вие ще сте на същото мнение, след като разгледате галерията от снимки, която ще ви запознае с творчеството на Том Бачик - маникюристът на звездите:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser