Преминете към основното съдържание

Том Брейди се обясни в любов на Жизел

Звездното семейство се готви за празниците
Жизел и Том Брейди
Жизел и Том Брейди © Getty images

По всичко личи, че Том Брейди и Жизел Бюндхен поне засега са изгладили недоразуменията помежду си и в момента са в хармония и се обичат повече от всякога.

Поне що се отнася до известния американски куотърбек, който сподели чувствата си към бразилския модел в профила си в Instagram.

Том Брейди публикува снимка, на която се вижда как Бюндхен слага последния акцент от Коледната елха - звездата на върха. Дъщеря й Вивиен пък я наблюдава какво върши майка й качена върху голяма стълба.

„Изглежда мисията не беше напълно изпълнена... СЕГА сме готови за Коледа! Благодаря на любовта на живота ми Жизел“, беше любовното обяснение на Том към майката на две от трите му деца.

Моделът и футболистът се сблъскаха с не малко проблеми, след като през септември Том беше наказан да не играе в няколко мача. Това доведе до сериозни сблъсъци между съпрузите и дори заплаши брака им. Изглежда обаче те са успели да изгладят отношенията помежду си и да заздравят връзката си.

© Instagram, Жизел подрежда елхата

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser