Преминете към основното съдържание

Том Брейди и Жизел Бюндхен вече не живеят заедно

Напоследък двойката има проблеми в брака.

Проблемите в отношенията на Том Брейди и Жизел Бюндхен изглежда продължават, тъй като CNN съобщи, че двойката не живее заедно в момента поради брачните си проблеми.

Източник, близък до Жизел, каза пред медията, че тя и Том "живеят отделно", като нито един от представителите на звездната двойка не потвърди тази информация пред CNN.

Жизел Бюндхен и Том Брейди се ожениха през 2009 г. и са сред звездните семейства, чийто брак се смята за перфектен.

Том Брейди се оттегли от професионалния футбол миналия февруари след 22 сезона в лигата, но няколко месеца по-късно, на 45 години, реши, че ще се върне поне за още един сезон с Tampa Bay Buccaneers. Това очевидно не се хареса със съпругата му, която отдавна настоява той да се пенсионира и да има повече време за семейството си.

Тази седмица беше публикувано интервю на Жизел Бюндхен за списание Elle, в което моделът призна, че е разочарована от завръщането на Том на футболния терен, въпреки че той беше обявил, че напуска играта завинаги.

Тя каза, че футболът е много насилствен спорт и повтори как би искала Брейди да присъства повече в живота на децата им.

„Много сме говорили за това. Но в крайна сметка чувствам, че всеки трябва да вземе решение, което е добро за него. Той също трябва да следва радостта си.“

В подкаст Том Брейди говори за влиянието, което професионалният спор е оказал върху него и приоритетите му.

„Не съм имал Коледа от 23 години и не съм имал Ден на благодарността от 23 години, не съм празнувал рождени дни с хора, на които държа, които са родени от август до края на януари. Не мога да бъда на погребения и не мога да бъда на сватби“, спомена Брейди.

След това той сподели нещо, което накара мнозина да приемат за намек за пенсионирането му в края на сезона.

„Мисля, че идва момент в живота ти, когато казваш: „Наситих се и е време да продължа, да обърна внимание други части на живота.“

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser