Преминете към основното съдържание

Tom Ford даде старт на Седмица на модата в Ню Йорк

Дизайнерът представи новите си предложения за сезон пролет-лято 2019 пред куп знаменитости, сред които Рита Уилсън, Адриана Лима, Карди Б и Том Ханкс

След кратка почивка Ню Йорк отново е под светлините на прожекторите. Дизайнерите са готови да представят новите си предложения за следващия сезон, а грандиозният старт бе запазен за един от любимецът на звездите - Том Форд. 

© IMaxTree, Tom Ford SS19

Мястото на ревюто бе Парк Авеню, където дизайнерът за пореден път реши на представи колекцията си. Традиционните за Форд ярки цветове бяха заменени от мека палитра от кафяво и животински принтове. Разбира се, колекцията на дизайнера не може да мине без голяма доза блясък и сексапил. По подиума се разходиха якета и рокли от изкуствена кожа, лъскави корсети и изобилие от прозрачни материи и дантела.

Tom Ford SS19

"Чувствам, че модата някак си е загубила пътя си и е лесно за всички да бъдем потънали в тенденции, които са изгубили връзка с това, което жените и мъжете искат да носят". "Като се има предвид суровостта на света, по-мека цветна палитра ми се струваше добра идея за този сезон", сподели Том. 

Разгледайте галерията от снимки, в която ще откриете цялата колекция на Tom Ford за сезон пролет-лято 2019:

Tom Ford SS19

Галерия

Tom Ford SS19

Снимки: IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser