Преминете към основното съдържание

Платена публикация

Том Хидълстън се оказал недостатъчно мъжествен за ролята на Джеймс Бонд

Вероятно Даниъл Крейг отново ще се превъплъти в агент 007
Том Хидълстън и Даниел Крейг
Том Хидълстън и Даниел Крейг © Getty

Към момента липсва окончателна информация кой ще изиграе Джеймс Бонд в новия филм от култовата шпионска сага. Източници, близки до създателите на новия филм, коментират, че е твърде голяма вероятността ролята на Бонд отново да бъде поверена на Даниъл Крейг , който по-рано категорично отказа да участва повече в поредицата. Според новата информация обаче той почти се е съгласил да се върне. Първоначално изборът на барбара Броколи, режисьор на предстоящата серия от поредицата за 007, се псрял на Том Хидълстън. Но по-късно се отказала от него с аргумента, че е „твърде лъскав и недостатъчно мъжествен“ за тази роля.

Според източниците именно Барбара е убедила Крейг да промени мнението си и да се върне за ролята, макар и през октомври 2015 г. актьорът да обяви, че „дори и за 100 милиона долара“ не би изиграл отново Бонд.

„Предпочитам да счупя чаша и да прережа вените си, вместо да изграя в 5-ти пореден филм за Бонд“, заяви преди време Крейг.

Сценаристите на 5-тия филм за 007 са Нийл Първис и Робърт Уайд, а работата е в пълен ход. За първи път Крейг се снима в поредицата през 2005 г във филма „Казино Роля“. След това изигра 007 още три пъти и се отказа от ролята заради критики към играта му и заради травма на коленете, получена по време на снимките.

Според медиите освен Том Хидълстън, сценаристите разглеждали за ролята на 007 и кандидатурата на Тео Джеймс.

Даниел Крейг и Рейчъл Уайз

Галерия

Даниел Крейг и Рейчъл Уайз

Снимки: Wenn, Getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser