Преминете към основното съдържание

Tом Хидълстън ще е новият Джеймс Бонд?

Даниел Крейг окончателно каза "не" на Агент 007
Том Хидълстън
Том Хидълстън

След месеци на спекулации дали Даниел Крейг ще влезе в образа на Джеймс Бонд, актьорът реши, че повече не желае да е в тази роля. Феновете на Агент 007 вече започнаха да спекулират за това кой ще го замести в следващите филми, като най-упоритите слухове носят, че наследникът му ще бъде сексапилният Том Хидълстън. Самият Том не веднъж бе питан от журналистите дали има вече интерес и най-вече запитвания към него от страна на продуцентите да облече костюма на Джеймс Бонд.

"Разбирам цялото това любопитство. Надявам се, че, ако има нещо, за което ще може да се пише, самият аз ще ви кажа", заяви в едно от последните си интервюта Хидълстън.

"Това не е нещо, което вече да е част от живота ми. Всъщност съм много отворен за подобна възможност. Но както се казва: не можеш да излезеш и да започнеш да я търсиш, ще трябва да изчакаш тя сама да дойде при теб", допълва още Том.

Междувременно стана ясно, че Дание Крейг е отхвърлил офертата на продуцентите на филмите за Джеймс Бонд, които са му предлагали баснословните 68 милиона паунда, ако той се съгласи да заснеме още два филма. Кои други актьори се спрягат за ролята на агент 007 можете да видите в галерията долу.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser