Преминете към основното съдържание

Том Круз не е виждал дъщеря си повече от 2 години

Причината е в сциентоложката църква
Том и Сури през 2012 г.
Том и Сури през 2012 г. © Splash

Повече от две години, и по-конкретно 26 месеца, Том Круз не се е виждал с единствената си биологична дъщеря Сури. Американско списание разкри, че причината е в популярната Църква на сциентолозите, на която актьорът е верен и изключително отдаден.

Том се стараел да пази дистанция от бившата си съпруга Кейти Холмс и поради трази причина не държал да бъде намесван нито в нейния живот, нито в този на детето им.

„Том не проявява никакъв интерес към ежедневието на Сури. Кейти дава най-доброто от себе си да бъде всеотдайна майка, но няма как да замени ролята на бащата“, споделя близък на семейството. „Том не се виждал с дъщеря си повече от две години.“

Факт е, че, докато беше все още женен за Кейти, Том ежедневно беше щракан от папараците в компанията на Сури, след развода подобно нещо не се случва.

Не са малко твърденията, че членовете на Църквата на сциентолозите са тези, които са го убедили, че срещите му с Кейти ще му носят само негативни емоции. Именно сектата беше причината актрисата да вземе решението да сложи край на брака си с Том.

Любопитното е, че миналата година Круз беше буквално на метри от дъщеря си и все пак не намери време да я види. Това се случи, докато промотираше един от филмите си в Ню Йорк. Именно в Голямата ябълка живеят Кейти и Сури.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser