Преминете към основното съдържание

Том Круз не е виждал дъщеря си Сури 1000 дни

За момиченцето се грижи изцяло майка й Кейти Холмс
Кейти и Сури
Кейти и Сури © Splash

Том Круз не се е срещал с единственото си биологично дете вече няколко години. Според близки до бившата му съпруга Кейти Холмс, 10-годишната Сури не се е виждала на живо с известния си татко, нито пък двамата са говорили по телефона, повече от 1000 дни. 

© Splash, Том и Сури през 2012 г.

Причината за това се корени в сциентологията, към която Том е силно привързан и която е предопределяла много неща в живота му. Именно сектата беше причината Кейти да сложи край на брака им, тъй като не е искала малката Сури да бъде въвлечена в религиозното учение, което според нея е пагубно. 

За да не си докара скандали с останалите членове на Църквата, Том се принудил да избягва бившата си жена, а по този начин вече няколко години напълно е пренебрегнал и дъщеря им. "Преди време Том и Сури използваха скайп, или си пишеха съобщения, но това се промени драстично. Круз използва задълженията си като извинение да не се виждат", обяснява още авер на актьора. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser