Преминете към основното съдържание

Том Круз вдига четвърта сватба

Актьорът намери заместница на Кейти Холмс
Том Круз
Том Круз © Getty Images

Том Круз е готов отново да застане пред олтара, като щастливката, която ще стане съпруга номер 4, е асистентката му Емили Томас.

Според американското списание Star Том бил много влюбен в настоящата си половинка и сватбата била следващата стъпка във взаимоотношенията им. Засега говорителят на актьора отказва да коментира упоритите слухове, но негови приятели са категорични, че Круз е напълно убеден в решението си да се венчае отново.
Том и Емили се запознаха през 2014 г., когато блондинката беше наета да помага на актьора, докато той снимаше поредното продължение на "Мисията Невъзможна".

"Том я хареса още на първата им среща и даде да се разбере, че иска именно тя да работи за него. При това не само за този проект, но и за следващите му филми", разкри приятел на актьора.

И докато за Емили това ще бъде първи брак, то за Том ще е четвърти. Преди това той беше женен за актрисите Мими Роджърс, Никол Кидман и Кейти Холмс.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser