Преминете към основното съдържание

Томбола за най-желания модел на adidas Originals

YEEZY BOOST 350 V2 се завръща ексклузивно само за един ден
 YEEZY BOOST 350 V2
YEEZY BOOST 350 V2

Кание Уест и adidas Originals анонсираха завръщането на бяло/черно/червената версия на YEEZY BOOST 350, която ще бъде пусната в продажба в избрани магазини и на YEEZY.SUPPLY на 24 юни.

Тази версия на YEEZY BOOST 350 V2 има горна част, изработена от Primeknit в черно и бяло с открояваща се контрастна бяла лента белязана от огледален надпис SPLY-350, отличителен тегел в средата на обувката и декоративен елемент на петата.

Полупрозрачната гумена външна част на подметката и страничните TPU елементи създават поразяващ ефект и осигуряват превъзходна стабилност на крака. Средната част на подметката на YEEZY BOOST 350 V2 използва иновативната технология BOOST на adidas, за да я направи издръжлива и удароустойчива.

В България, YEEZY BOOST 350 V2 ще се продава ексклузивно в магазини adidas Originals в Mall of Sofia и Foot Court / бул. Витоша №79, чрез томбола, даваща правото на закупуване. От 21 юни всеки, който иска да притежава най-желаната обувка, ще може да участва в томболата в посочените магазини, но само с един талон. Печелившите ще бъдат известени сутринта на 24 юни и ще могат да закупят посочения от тях размер в рамките на деня.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser