Преминете към основното съдържание

Томи Томова - бунтарски силуети и вдъхновения от улицата

След дългоочаквана обиколка на Ню Йорк, Лондон и Милано, седмицата на модата дойде да ни посети и в Париж!
© tommytomova.com

Тази година е третата ми поредна от както живея тук в столицата на модата и имам щастието да развивам блога си и чрез него да имам възможността да присъствам на ревютата на любимите ми модни дизайнери.

Тоалетите ми тази година се различават драстично от минали сезони - заложих на спортен бунтарски вид, оставяйки малката черна рокля, безбройните бижута и яркото червило на страна. Почерпих вдъхновение от улицата, от футбола и баскетбола, от моментите, в които просто искаш да си изцапаш ръцете, да се състезаваш, да тичаш наоколо със синки и охлузени колене.

За да изобразя по-ясно визията си, създадох мууд борд, който показва модното ми настроение и подсказва какви ще бъдат аутфитите ми през следващите няколко дни.

Въпреки че обикновено залагам на тъмната гама, този път клоня към ярките нюанси като червено, розово и синьо, защото сa едни от най-актуалните за есен-зима 2017/2018 и се открояват в тълпата за разлика, от който и да е бил избор от монохромната палитра.

Ще заложа на свободните силуети и невталените кройки на Adidas, Supreme и Gosha Rubchinskiy, а кецовете ще са на Balenciaga и Louis Vuitton. Гримът ще бъде изчистен в топли медни нюанси, а аксесоарите - statement клъчове и големи очила. Гардеробът ми е силно повлян от мъжкия и някои от якетата, с които ще ме видите през идните дни, са мъжки винтидж спортни якета на отбори като Реал Мадрид.

След като седмицата на модата приключи, ще имам удоволствието да споделя с вас, читателите на ELLE, снимки на аутфитите ми и да ви разкажа за най-ключовите моменти и тенденции на които трябва да обърнем внимание.

 


ГОСТ БЛОГЪРЪТ ТОМИ ТОМОВА МЕЖДУ СОФИЯ И ПАРИЖ


Tommy Tomova

Галерия

Tommy Tomova

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser