Преминете към основното съдържание

TOMMY HILFIGER ЕСЕН 2020

Нова кампания в духа на инициативата MOVING FORWARD TOGETHER, която има за цел да подсили връзката на марката с потребителите, чрез активности създадени да обединяват и вдъхновяват за създаването на едно по-добро бъдеще.

ommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обявява своята есенна кампания за 2020 г. - Moving Forward Together, с която цели да допринесе за създаването едно по-добро бъдеще.

През целия сезон инициативата ще следва философията, която лежи в основата на кампанията – да се обединява и създава. Марката кани своите феновете да преоткрият силата на единството, чрез съвместно творчество и колаборации на местно ниво. Посланието за есента на 2020 г. на Moving Forward Together се основава на постоянния ангажимент на Tommy Hilfiger да създава мода, която „оползотворява всеки ресурс и приветства всички“.

„Когато сме изправени пред извънредно социално и икономическо положение, да останем заедно е най-силният ни път напред“, каза Томи Хилфигър. „Всяко предизвикателство е възможност. Това може да ви отведе с една крачка по-близо до постигането на мечтите ви, да възобнови вярата ви в чудеса и да вдъхнови креативност, която никога не сте знаели, че притежавате. Чрез Moving Forward Together, искаме отново да запалим тази творческа искра и да предложим помощ там, където е най-необходима."

Част от активностите по време на кампанията са Together We Create и Together with Local Heroes. В рамките на тези активности марката скъсява разстоянието между нея и крайния потребител, предоставяйки му възможността да се включи активно в създаването на нови модели и да вдъхне нов живот на любими дрехи.

Като част от погледа си към бъдещето, компанията Tommy Hilfiger винаги е посочвала малкия бизнес като един от основните двигатели.

Чрез инициативата Together with Local Heroes, марката подкрепя местни шивачи, като им предоставят пространство в магазините си. В това пространство, потребителите имат възможност да донесат любими свои дрехи за поправка. Всички разходи ще бъдат поети изцяло от Tommy Hilfiger.По този начин шивачите ще получат достъп до нова аудитория, която биха могли да превърнат в свои клиенти. Инициативата е част от цялостната мисия на компанията да оползотворява всеки ресурс и приветства всички.

Стартът на Together with Local Heroes беше даден на 18 септември в Хамбург и Дюселдорф. Инициативата предстои да се разширява и в други европейски градове през този есенен сезон.

Инициативата Moving Forward Together се разгръща и онлайн, къде основна платформа ще бъде социалната мрежа Instagram и профилаът на марката. По този начин Tommy Hilfiger цели да достигне до всички свои фенове по цял свят. В рамките на инициативата в социалните мрежи са планирани регулярни събития, където известни личности и приятели на марката, да дават съвети и мотивация в трудните за всички моменти.

Активностите в рамките на Moving Forward Together са част от поредицата филантропски програми представени от Tommy Hilfiger в последните месеци. Сред тяхе и инициативата, която обедини общността на марката в създаването на специална капсулна колекция, приходите от която бяха дарени за подпомагане на глобални организации, която работят за облекчаване на стресовия ефект от падемията на COVID-19. Moving Forward Together представлява следващата стъпка в помощ за възстановяването на индустрията и креативните общности.


За SARKK

SARKK SA, основан през 1998 г., е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за България, Гърция, Кипър, Румъния, Албания, Северна Македония и Молдова. Продуктите на Тоmmy Hilfiger се предлагат в магазините на TOMMY HILFIGER в The Mall, Serdika Center и Paradise Center в София. Считано от 1 юли 2019 г. SARKK SA бе обявен за ексклузивен дистрибутор и франчайз партньор за марката CALVIN KLEIN в България, Гърция, Румъния, Кипър, Албания и Северна Македония. SARKK SA винаги се стреми към устойчив и стабилен растеж, и е водена от ценностите на корпоративната социална отговорност. Тя е една от най-стабилните корпорации в бранша и се разраства, като съумява да завоюва дори и най-взискателните потребители

За Tommy Hilfiger

С портфолио, включващо марките TOMMY HILFIGER и TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger една от най-разпознаваемите премиум дизайн корпорации в света. Основната й дейност се състои в създаването и маркетинга на ежедневни, официални и спортни облекла за мъже, жени и деца, деним колекции, бельо (вкл. пижами и спално бельо), обувки и аксесоари. Чрез определени партньори Tommy Hilfiger, предлага и слънчеви очила, парфюми, часовници, бански костюми, чорапи, кожени изделия, аксесоари за дома и за пътуване. Линията TOMMY JEANS се състои от деним облекла, както и обувки за мъже и жени. Колекциите включват и голямо разнообразие от чанти, аксесоари и парфюми.

Още по етикети

TOMMY HILFIGER ЕСЕН 2020
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser