Преминете към основното съдържание

Tommy Hilfiger и Calvin Klein със специални предложения в магазините си

Зимата вече е в разгара си и изборът между това да ни е топло или да заложим на стилна визия става все по-труден. И макар че покрай пандемията прекарваме по-голямата част от времето си вкъщи, все пак се налага от време на време да излезем.

Ако и вие имате нужда от освежаване на зимния гардероб, имаме прекрасна новина за вас. Моловете са официално отворени, а любимите ни брандове Tommy Hilfiger и Calvin Klein имат страхотни предложения и то на страхотна цена.

През този сезон, комфорта е от особено значение. За това заложете на вечните дънки на Calvin Klein.

За 2021 година, оранжевото заема предни позиции в сълбицата на тренди цветовете, така че този пуловер от Tommy Hilfiger е задължително попълнение в гардероба ни.

Ако пък сте в настроение за офис визия, то бялата тениска, в комбинация с класическо сако в приятен моногамен акцент винаги е правилен избор. Наметнете раменете си с карирано палто и завършете визията с красиви аксесоари за акцент.

Специалните ценови предложения в магазините на Tommy Hilfiger и Calvin Klein вече са активни – открийте ги в The Mall, Serdika Center и Paradise Center.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser