Преминете към основното съдържание

Tommy Hilfiger със 100% рециклиран деним

Tommy Jeans уверено крачи в правилната посока този сезон

© Tommy Hilfiger

Брандът използва нова технология, която позволява съединяването на памучни тъкани, които се считат за остатъчен материал от индустриалното производство на дрехи, или пък са служили за спално бельо в хотели. Средното количество рециклиран памук, използван в сектора е около 30%. TOMMY JEANS създава дънки от 100% рециклиран памук. Затова и този сезон, в светлините на прожекторите са именно изцяло рециклирания деним, който е произведен с шевове от рециклирани пластмасови бутилки. Колекцията включва за първи път и селекция от 100% рециклиран памук в стреч материал от рециклиран еластант.

© Tommy Hilfiger

Tommy Jeans – устойчивост и иновативни модели

Тази година линията Tommy Jeans, заедно с марката Тommy Hilfiger навършва 35 години. В последните сезони тя се развива все повече и дори вече има собствен Instagram account. Тя е младежка, смела и дава всичко, от което се нуждае един представител на поколенията Millennial и Generation Z.

© Tommy Hilfiger

В основата на колекцията са функционалността, техническите детайли и класическото американско ДНК. Тя се отличава със свежи принтове, които носят положителни емоции, допълнени от леки и комфортни материи, а „еджи“ детайлите им придават бунтарския дух, присъщ на Tommy Jeans.

Модата става още по-функционална с практичните елементи (повече и по-удобно разположени джобове и практичен цялостен дизайн). MiDori® дава на моделите допълнителна защита от влага.

© Tommy Hilfiger

Класическите деним модели са преобразени с нови силуети и кройки. Темата, която ги обединява е устойчивостта на материите, използвани за създаването им: модели от 100% рециклиран деним, стреч памук от рециклиран еластан и нишки, също така и конци от рециклирани пластмасови бутилки

Колекцията е налична в Paradise Centre и в момента може да се възползвате от намаленията.

Още по етикети

мода , Tommy Hilfiger , деним
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser