Преминете към основното съдържание

Доза нежност: пастелени тонове и ефирни силуети с TOMMY ICONS за пролет 2021

Завладени от пролетното настроение, дизайнерите провокират сетивата ни с феерия от нежни цветове и ефирни материи.

Miami Vibes

Пролетната колекция на TOMMY ICONS за 2021 година ни потапя в духа на Маями. Вдъхновена от живеца на Palm Beach, тя хармонично съчетава в себе си лежерното настроение на кънтри клубовете с колоритна архитектура в стил Арт Деко на Ocean Drive. Емоционалния заряд на Слънчевия щат е претворен в ефирните и детайлно украсени модели на TOMMY ICONS.

Акцент в колекцията са меките пастелни цветови палитри и елегантният color block дизайн. Тук намираме свежи и свободни модели, които внасят усещане за изтънченост. В колекцията откриваме богатство от миди поли и рокли обагрени с дискретно райе в меки тонове. Подходящ за прохладните вечери край морето, тренчкотът в колекцията допълнително подчертава женствеността, а емоционалните бродерии върху връхните дрехи ни носят чувствено лятно вдъновение. С всеки един от моделите в колекцията бихме се чувствали еднакво комфортно както на разходка в горещото градско лято, така и в прохладното морско време. Сантиментални и заредени с бохемски шик, дизайните на американската модна марка ни пренасят в свят изпълнен с комфорт и чувственост.

Класическите женствени стилове са с претворени силуети от органичен памук. Тук откриваме допълнително вплетени детайли като плисе, райе тип Ithaca и бродерия, като по този начин, колекцията TOMMY ICONS за пролет 2021 ни напомня за лятната свежест, присъща за елегантните дни и нощи в кънтри клубовете в Маями.

​Моделите TOMMY ICONS може да намерите в магазините на марката в Paradise Center, Serdika Center и The Mall.

А до края на месеца в магазините на Tommy Hilfiger ще откриете специални изненади!

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser