Преминете към основното съдържание

TommyXLewis: Открадваме от неговия гардероб

Мъжкият гардероб винаги вдъхновява в критичните моменти, когато нямаме какво да облечем. Днес отново отправяме погледа си към него, за да почерпим свежи идеи за есенни силуети.
© Getty

Нека бъдем честни, всички сме влюбени в андрогенното излъчване на Зендея в култовия сериал “Еуфория”. Сблъсъкът между нежните ѝ форми и типично мъжките силуети, с които е облечена придават допълнителна сила на характера ѝ. Цялостният ѝ образ ни поглъща и не можем да откъснем очи от малкия екран, докато не изгледаме и последната серия.

Вдъхновени от сериала, днес хвърляме поглед към мъжкия гардероб и ще си поиграем с неговите дрехи.

Всеки уважаващ себе си модерен мъж, трябва да има поне една карирана риза с дълъг ръкав. Ние се присягаме към тази от колекцията TommyXLewis и я комбинираме със скини джинси с висока талия. Завържете ризата на кръста и комбинирайте с удобни боти с равна подметка. Добавете слънчевите очила и голямата чанта и сте готови за нова доза приключения.

Няма нищо по-удобно и любимо от бялата мъжка тениска. Комбинирайте я с актуалната за сезона миди пола с животински принт. Съчетайте с остри ботуши, а за да завършите визията си, оставете косата небрежно разпиляна под шапка с широка периферия.

За още вдъхновения, разгледайте галерията ни с мъжката колекция TommyXLewis, налична от днес - 29 октомври в магазина на Tommy Hilfiger в Paradise Center.

TommyXLewis: Открадни от неговия гардероб

Галерия

TommyXLewis: Открадни от неговия гардероб

Мъжкият гардероб винаги вдъхновява в критичните моменти, когато нямаме какво да облечем. Днес отново отпавяме погледа си към него, за да почерпим свежи идеи за есенни...

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser